Preko trnja ili preko posutog cveća? Kako do srca voljene osobe po horoskopu..

VAGA – LIBRA
Vrlo je rafinirana, romantična i sklona samozaljubljivanju. Sebična je i racionalizuje čak i ljubav, što izluđuje okolinu. Ovim znakom vlada Venera, retko ko joj može odoleti, a kad jednom pokleknete pred Vagom, gotovi ste!

 

ON – Poseduje neverovatan osmeh, o kojem ste godinama sanjarili, pa je njegova privlačnost logična i stvarna. Ima odgovor na sva pitanja, a u ljubavi je izuzetno kreativan.

 

ONA – Svlačite je lagano, ili je pustite da izvede striptiz pred vama. Vešta je ljubavnica, u stanju je da veoma brzo raspali partnerovu maštu.

 

 

ŠKORPIJA – SCORPIO
Ukoliko ste preterano emotivni, a za oko vam je zapala Škorpija, bežite glavom bez obzira! Ona je potpuno nezainteresovana za mišljenje drugih. Voli da odgovara i prilično je svojeglava. U ljubavi je posesivna, a u ljubavi nestalna, neprestano teži novim osvajanjima.

 

ON – Strastven je i istovremeno tajanstven. Kad opazi ‘plen’, nikako ne odustaje. Voli odnos ‘na brzinu’ i ne bira ni mesto, ni vreme za to.

 

ONA – Njena erogena zona su – dlanovi! Ukoliko imate strpljenja da je nežno milujete po njima, pola posla ste obavili, a da niste ni svesni. Ne podnosi neodlučne i slabiće.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Komentariši