Vladavina VATRENOG LAVA: Ovan prolazi kroz iskušenja zbog ljubavi, za Škorpiju jako buran period, a Jarac upoznaje sudbonosnu ljubav..

BLIZANCI

 

Posao

Vladajuća planeta Merkur, u trigonu sa Saturnom uvećava šanse za uspešnu realizaciju svih planova, čak i onih koje je bilo teško ostvariti, ali ta povoljnost traje samo do 26. jula, kada Merkur prelazi u znak Device. Potrebno je ubrzati sve stvari i završiti važne poslove tokom navedenog perioda. Ako nije moguće da sve privedete kraju u tih nedelju dana, biće dovoljno da barem započnete taj posao, jer ulazak Merkura u znak Device ukazuje na povoljan završetak.

 

Sredinom avgusta Merkur se okreće retrogradno, pa je najbolji savet za taj period da se odlože sva rešenja za mesec dana i da se ne ulazi u dalju “kombinatoriku” vezanu za trenutne poslove. Sa druge strane, Venera koja još nekoliko dana boravi u Blizancima, a potom prelazi u znak Raka, inače vaše drugo polje ukazuje na finansijske povoljnosti i mogućnost da se novac koji ste uložili u neki biznis, sada povrati uz optimalnu zaradu. Vodite računa o rokovima.

 

Ljubav

Sedmo polje i dalje je pod uticajem Saturna, koji će se tokom ovog perioda naći u opoziciji sa Venerom, a takav aspekt upozorava da u vašoj ljubavnoj vezi ima svega osim emotivne stabilnosti. Nakon 1. avgusta izlaskom Venere iz Blizanaca stvari se polako smiruju, pa ćete lakše moći da sagledate celu situaciju i da osmislite sledeće poteze. Ukoliko dođe do “zahlađenja” u odnosima, neophodno je strpljenje, jer sa ulaskom Venere u znak Raka situacija se polako harmonizuje. Ipak, važno je napomenuti da je moguće da dođe i do prekida veze.

 

Slobodni pripadnici znaka koji žele da započnu novu vezu, previše se opterećuju svojom ili partnerovom prošlošću što je najmanje bitno u predstojećim događajima.

 

Zdravlje

Alergije po koži ili neke druge reakcije znak su da treba ispitati stanje imuniteta organizma.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Komentariši