Vladavina VATRENOG LAVA: Ovan prolazi kroz iskušenja zbog ljubavi, za Škorpiju jako buran period, a Jarac upoznaje sudbonosnu ljubav..

LAV

 

Posao

Period počinje stelijumom Sunca, Marsa i Merkura u vašem znaku, što podstiče sve vaše aktivnosti, kao i zainteresovanost poslodavaca da vas angažuju u novim poslovnim projektima. Povoljan je period za napredovanje na poslu kao i za nastup koji obezbeđuje uspeh na duge staze. Ovo se odnosi i na one koji žele da naprave svoj privatni posao. Sekstil sa Jupiterom u Vagi obezbeđuje stabilnost svih planova i uspeh poduhvata.

 

Merkur vrlo brzo ulazi u polje finansija, pa od 26. jula počinje povoljan period za naplate sve do 13. avgusta kada treba uraditi reviziju svih planova i ispraviti propuste i greške napravljene u prethodnom periodu. Podrška okoline i poslovnih krugova je naglašena do 1. avgusta, dok Venera boravi u vašem jedanaestom polju. Stoga prionite na posao više nego na priču, pređite sa reči na dela i rezultati neće izostati. Iskoristite maksimalno ovaj period za napredovanje.

 

Ljubav

Venera u vašem dvanaestom polju počev od 1. avgusta podstiče slobodniji pristup ljubavnim vezama i pruža priliku da se upustite u vezu koja bi se najpre mogla okarakterisati kao avantura. Ovaj aspekt je povoljan samo za one koji su sami ili one koji traže dobar razlog ili izgovor za prekid aktuelne veze. Za sve ostale, ovakav izazov mogao bi lako da se pretvori u problem. Ako želite da izbegnete komplikacije, povedite računa o prioritetima i odlukama koje donosite tokom ovog perioda.

 

Počev od 13. avgusta, kada Merkur krene retrogradno, budite oprezni u komunikaciji kako vaši mejlovi i poruke ne bi završili u pogrešnim rukama. Čini se da se sve urotilo protiv onih koji bi da se upuste u avanturu.

 

Zdravlje

Konstantna napetost na poslu i kod kuće remeti skladno funkcionisanje vašeg organizma. Pokušajte da se opustite i da ne podležete “lošim vestima”.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Komentariši