Vladavina VATRENOG LAVA: Ovan prolazi kroz iskušenja zbog ljubavi, za Škorpiju jako buran period, a Jarac upoznaje sudbonosnu ljubav..

VAGA

 

Posao

Spremaju se veliki noviteti na poslovnom planu, a Jupiter u prvom polju uskoro će pokazati svoju zastrašujuću moć. No, pre toga, Venera će ući u deseto polje i naprosto će “provocirati” konkretne promene u karijeri, pa već od 1. avgusta možete očekivati mnogobrojna iznenađenja po tom pitanju. Kraj jula obeležava prelazak Merkura u dvanaesto polje što često ukazuje na spletke ali i gubitak kredibiliteta kroz neažurne i loše odrađene poslove. Stoga povedite računa sa kim sarađujete i u koga možete imati poverenja.

 

Od okreta Merkura u retrogradni hod, u znaku Device, povedite računa o svim važnim papirima i dokumentima. Povoljni aspekti Venere i Jupitera će vam sigurno povećati budžet, a oko 13. avgusta očekujte potpisivanje važnog ugovora. Ako ste imali problema sa saradnicima ili kolegama, ne brinite, sve će biti izglađeno.

 

Ljubav

Napetost je osnovna osobina nastupajućeg perioda, a suzdržanost kao protivteža je način da period protekne mirno. Mars, vladar vašeg polja partnerstva združen sa Suncem ukazuje na mnogobrojna brza i nagla dešavanja koja često izmiču kontroli. Mimo već definisane napetosti, pomenute planete se nalaze u vašem jedanaestom polju te neko iz kruga prijatelja može i nevoljno biti uključen u dešavanja koja su pred vama. Dobro bi bilo da pre svake važne odluke valjano promislite jer se u suprotnom možete naći u kontradiktornim situacijama i događanjima koja vas konfrontiraju najbližoj okolini.

 

Slobodni se upuštaju u veze koje bi se najblaže rečeno, mogle okarakterisati kao vrlo čudne.

 

Zdravlje

Upala grla, prehlade, osetljivost srednjeg uha, to bi ukratko bila lista problema koji mogu da ugroze vaše zdravlje u narednom periodu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Komentariši