Odaberite Buddhu kako bi vidjeli SVOJU BUDUĆNOST i primili DUHOVNU poruku!

Buddha broj 2

Vi ste samostalni i imate vrlo jaku osobnost. Čini se da vas ništa ne može naljutiti ili uznemiriti. Vi radije sami rješavate stvari i ne volite ideju traženja pomoći od drugih.

Vrlo ste talentirani i možete učiniti mnogo toga. Obično ste oprezni i ne volite riskirati.

Trebali biste razmisliti o tome da napravite neke promjene u svom životu. Sada je trenutak da napravite tu promjenu. Ako to učinite, otkrit ćete da će se putanja vašeg života pomaknuti i postati još čudesnija!

Buddhina poruka za vas: Bez obzira koji put koji odaberete, zaista budite prisutni dok hodate njime.

 

Buddha broj 3

Vrlo ste tolerantni i podržavate raznolikost, bez obzira o čemu se radilo. Nikad niste agresivni, bez obzira na okolnosti. Vaša diplomatska priroda pomaže vam da dobro razumijete ljude.

Ne želite davati naredbe drugima niti im govoriti što trebaju učiniti ili kako će voditi svoje živote. Vi ste vrlo odana osoba i nikad ne biste učinili ništa što bi povrijedilo vaše voljene.

Postoji situacija koja visi nad vama. Vaša karta ukazuje da je najbolji način da izađete iz nje – da se suočite direktno s njom. Zauzmite se za sebe i budite pristojni kada se suočite s osobom ili ljudima koji su uključeni. Vjerujte u sebe! To će dovesti do velike promjene koja će se svidjeti vama i svima oko vas.

Buddhina poruka za vas: Klonite se negativnih ljudi. Oni imaju problem za svako rješenje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Komentariši