Odaberite Buddhu kako bi vidjeli SVOJU BUDUĆNOST i primili DUHOVNU poruku!

Buddha broj 4

Uvijek razmišljate o drugima i stavljate ih na prvo mjesto, uvijek prije sebe. Vi ste osoba od koje drugi traže pomoć. Potrebna vam je motivacija, ali ponekad vas ljudi iskorištavaju. Imate nježan i slobodan duh.

Vaši osjećaji su duboki i možete biti vrlo osjetljivi na negativne komentare drugih, iako to nikada ne biste pokazali. Dostojanstveni ste i mirni.

Vi već radite toliko toga za one oko sebe. Izuzetno ste darežljivi! Ali, da biste nastavili dalje na životnom putu, jasno je da se više trebate usredotočiti na sebe! Pokažite sebi više ljubavi i otkrit ćete nevjerojatne stvari koje će vam se dogoditi odmah!

Buddhina poruka za vas: Sreća je izbor, a ne rezultat. Ništa vas neće učiniti sretnim dok ne odlučite biti sretni.

 

Buddha broj 5

Vi ste okarakterizirani kao osoba s mnogo ciljeva, snova i vrlo ste kreativni. Kreativnost je vaš glavni alat i omogućuje vam da pronađete put i to je najbolji način ostvarivanja svih vaših ideja i želja.

Također ste vrlo elokventni i empatični, možete razumjeti druge ljude i u mnogim slučajevima možete im pružiti zaštitu i spokoj. Pošto imate tako mnogo snova i planova, vjerojatno živite život u tjeskobi i doživljavate emocionalne uspone i padove.

Više vjerujte u sebe i u sve što ste nedavno željeli manifestirati u vašem životu. Ako se više pouzdate u sebe, vidjet ćete radikalne pozitivne promjene u vašem životu. To možete učiniti tako što ćete biti otvoreniji i iskreniji sa sobom. Imate svu potrebnu snagu unutar vas. Samo je iskoristite.

Buddhina poruka za vas: Svako jutro ste ponovno rođeni. Ono što danas radite je ono najvažnije.

Komentariši