Saznaj šta te očekuje za DAN ZALJUBLJENIH i koje je TVOJE NAJBOLJE VREME za LJUBAV do kraja 2018. godine

BLIZANCI

Gde je nestala strast?

Nakon dvogodišnjeg tranzita Saturna vašim poljem partnerstva, sad možete lagano odahnuti, on nastavlja svoje putovanje u novi zodijački sektor, a vi se možete opustiti. Mnogi će biti motivisani da donesu konačnu odluku vezanu uz odnos u kojem se nalaze. Saturn će se pridružiti Plutonu u znaku Jarca i lako je moguće da ćete od nekih osoba morati da odustanete.

 

Suočavajući se s tim promenama u svom životu moraćete da pogledate u sebe, sprovodite strategije za prilagođavanje promenama koje ulaze u vaš život, usvojite nova i sveža iskustva kako biste mogli da se krećete napred. Jupiter će se kretati znakom Škorpije i vašom šestom kućom, pa bi samci novu simpatiju mogli pronaći na radnom mestu ili je upoznati putem kolega s posla.

 

Ako ste u braku ili dugoj vezi vreme je da se ozbiljnije pozabavite intimom unutar svoje spavaće sobe. To bi moglo biti jedno od područja ljubavnog života koje možda neće najbolje funkcionisati. A nestanak strasti može vas dovesti u iskušenje da se upustite u vanbračni flert i zapetljate u odnos koji neće biti jednostavan.

 

Samci ovoga znaka ono pravo mogu početi očekivati nakon što Jupiter uđe u znak Strelca 8. novembra. Od tada pa u idućih godinu dana otvara vam se novo poglavlje vašeg ljubavnog života.

 

 

Na Dan zaljubljenih: Bićete avanturistički raspoloženi i imaćete sreće u zavođenju. Ako vam se sviđa neko, pravi je trenutak da upotrebite skrivene adute.

 

 

 

RAK

Nova ljubav

Velike promene su pred vama. Pluton u sedmoj kući promeniće vaše stavove o vezi i braku. Tražićete više dubine i intenziteta u odnosu, ali ako postoje neke nerešene napetosti u vašem braku vreme je da zasučete rukave. Vašom astrološkom kućom partnerstva šetaće se i Saturn, veliki učitelj zodijaka, koji upućuje na preuzimanje veće odgovornosti i podmirivanje neraščišćenih računa.

 

Ne nađete li dovoljno motivacije da se uskladite s vašim partnerom, lako je moguće da će doći do privremenog razdvajanja. No oni koji prežive ove uticaje i iskušenja koja će biti najintenzivnija u martu, aprilu i od 13. jula do 11.avgusta, koliko će delovati pomračenje Sunca u vašem znaku, postaće bliži i jači nego ikad.

 

U vreme retrogradnog kretanja Saturna od 18. aprila do 6. septembra nemojte dopustiti strahovima i nepoverenju da vas distanciraju od voljene osobe. Neke zahtevne okolnosti olakšaće vam tranzit Jupitera vašom kućom ljubavi. Budiće optimizam, želju za novim iskustvima i obogatiće vaš društveni život.

 

Ovaj tranzit može naročito obradovati samce ovoga znaka koji bi se mogli zaljubiti i sa Saturnom u Jarcu ući u ozbiljnu vezu s osobom koja će možda biti mlađa od njih ili koju će poznavati od pre. Otvoreni ste za primanje ljubavi, za roditeljsku ulogu, a veza koja će vam se dogoditi otkriće vam mnogo o vama.

 

 

Na Dan zaljubljenih: Nadate li se čestitki od osobe koju još niste zaboravili, radije se usmerite na osobe i aktivnosti koje vas usrećuju. Iluzije znaju biti razočaravajuće.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Komentariši