VENERA U RIBAMA DO 07. MARTA – Budite na oprezu, ovo je VREME LAŽNIH LJUBAVI

O tranzitu Venere u Ribama

Tranzit Venere u Ribama prouzročit će pojačanu emotivnost i senzibilnost, intuitivnost i kreativnost.  

Želja za ljubavlju je ogromna. U stanju ste učiniti sve za voljenu osobu, ili osobu koja vam se bude dopala. Ali, imajte na umu i da će Merkur biti u Ribama, te da ste pretjerano skloni idealizaciji, zbog čega nakon nekog vremena možete doći u fazu ozbiljnije patnje. Zato, koliko god više možete prizovite racio u pomoć i zauzmite adekvatan stav, uspostavite granice, jer ljubav nije žrtvovanje, a kasnije kada budete povrijeđeni i patnja, te najzad i krivnja, obzirom da je žrtva uvijek, sasvim opravdano, najveći krivac.

 

Identično se odnosi i na sve druge vidove međuljudskih odnosa. Kombinacija Venera – Merkur u Ribama bi mogla inicirati iskorištavanje, prijevare i obmane od strane bliskog rođaka, susjeda, a uz Sunce u Ribama i od strane članova najuže obitelji. U slučaju da ste već žrtva nečeg od spomenutog, ili čak žrtva bračnog, obiteljskog ili kakvog drugog zlostavljanja, ova bajka Venere u Ribama bi se mogla na čas pretvoriti u horor. No, kako je konačni dispozitor Jupiter u recepciji sa Marsom, mnogi od vas će prekinuti sa mučnim odnosima. I tako treba.

 

Isprva, može biti bolno, ali dugoročno gledano, predstavlja najbolje za Vas. Iskoristite ovu priliku za raskrštavanje sa problematičnim odnosima na najbolji način, bez bilo kakvog straha i bojazni. Recite sve što vam je na duši i vidjet ćete kako će se sve riješiti. Ako se plašite da bi neki odnos mogao biti trajno prekinut zbog Vaše burnije reakcije, vjerujte da neće – ili će na neko vrijeme doći do udaljavanja, dok druga strana ne shvati koliko ste dobra i plemenita osoba, ili će nakon prvobitnog šoka, druga strana klečati na koljenima i moliti da joj oprostite.

 

Intuicija, malo je reći, biti će snažna. Možete joj se apsolutno predati. Intuicija je zapravo Vaš kontakt sa Bogom. Mnogima će se javiti brojni uvidi i spoznaje, vezano uz to što i kako dalje činiti. A, nekima i velike vizije i proročanstva. Slijedite svoju intuiciju, jer ona je nepogrješivi vodič. Sada je pravi trenutak da poradite na njenom ojačavanju kroz meditaciju, neki od vidova divinacije, ili kroz duhovnu tehniku koja Vam najviše odgovara.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Komentariši