VENERA U RIBAMA DO 07. MARTA – Budite na oprezu, ovo je VREME LAŽNIH LJUBAVI

I najzad, bukvalno glas za kreativnim stvaralaštvom ili uživanjem u kreativnom stvaralaštvu. Venera u Ribama, a posebno kada je u znaku istog elementa kao i Jupiter, kao što će to sada biti slučaj, daje Vam odlične prilike da se upoznate sa novim modelima kreativnog izražavanja, novim djelima, žanrovima, kulturama,…Mnogi od vas, bit će intenzivno usmjereni ka posjetama kulturnih i umjetničkih događaja i manifestacija. Predivno putovanje, radi odlaska na koncert, kazališnu predstavu, projekciju filma, likovnu izložbu, književnu večer, i sl.

 

O aspektima tranzita Venere u Ribama s drugim planetima

Period od 14. – 16. 02. kada Venera bude u sekstilu sa Saturnom aktualizirat će značajne ideje i stabilnost, vezano uz polje posla i zarade.

 

Period od 20.02. do 28.02. kada se Venera bude našla u tenzičnom aspektu kvadrata sa Marom, može vrlo lako prouzročiti probleme u komunikaciji sa drugima, i pucanja zbog toga što trpite nečije neadekvatno ponašanje. Ali, i uspostavu ljubavnih odnosa, koji u početku kreću kao bajka, a završavaju se sa najvećim emotivnim ranjavanjem.

 

Također, u ovom periodu moguće su određene smetnje sa zdravljem, upale, prehlade, najviše vezano uz regiju grla i dišnih puteva, kao i urinarnog sustava. Također, čuvajte se ulaska u nesigurne  odnose, obzirom da je aspektirana i podložnost na infekcije i zaraze.

 

Period od 28.02. do 03.03. bit će pod izraženim ujecajem trigona između Venere i Jupitera, čime će sve opisane, najdivnije Venerine crte doći do velikog izražaja. Ovaj period ukazuje na poslovni, financijski i kreativni napredak. Odlično je za učenje, upis na edukacijske programe, polaganje ispita, kao i duhovni razvoj.

 

A, toplo se preporuča odlazak na neko putovanje ili posjetu kulturno-umjetničkim programima.

 

 

Autor: Damir Igor

Komentariši