Ono sta PRVO vidite na slici otkriće ŠTA VAS SPREČAVA DA BUDETE SREĆNI

Slike sa mrljama mnogi psiholozi širom sveta koriste da bi prodrli u um i dušu pacijenata. Pred vama je jedna slika, dobro je pogledajte i recite šta ste prvo ugledali a zatim pronađite svoj odabir i pročitajte šta je to što vas koči u životu.

 

 

VANZEMALJAC

Ukoliko ste prvo na slici ugledali lice vanzemaljca, vi ste neko ko se previše u životu opterećuje i brine i kada treba i kada ne treba.

Vi ste u sanju da stvorite probleme ni iz čega, nekako se uvek borite sa životom.

 

Pokušajte manje da brinete oko stvari koje ne možete promeniti i posvetite se lepim stvarima u životu.

 

Ne možete vi sve brige sveta da nosite na svojim leđima, niko to ne može. Umesto toga probajte manje da brinete i gledate život sa lepše strane. Previše ste nekako negativni i uvek ste zabrinuti.

 

Nemojte trošiti životnu enegriju na brige. Izađite u pridodu i opusitte se, videćete da ima toliko stvari u životu kojima se imate radovati.

 

 

PEĆINA

Vi ste osoba mirne prirode i uvek volite posmatrati stvari iz svih uglova. Kada sve dobro osmotrite vi ste spremni doneti odluku. Po prirodi ste veliki optimista i uvek terate druge da idu dalje i da se bore.

 

Krasi vas vaš poseban pogled na svet, i mogućnost da pomognote drugima kada je to potrebno. Svojoj porodici i prijateljima ste uvek pri ruci i oni znaju da mogu da računaju na vas.

 

Vi nikada nećete dozvoliti negativnim stvarima i problemima da vas pokose u životu, uvek hrabro vi se izborite za svoje mesto u svetu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Komentariši